0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Shop

TONE TEE(1+1)

3,990 L

Tone tee -veshje qe rimodelon dhe i jep forme trupit tuaj .e projektuar posacerisht per meshkujt ! Meshkuj qe duan te duken me te dobet ,me posture te rregullt dhe pa bark… , me tone tee ju do te shihni rezultate te menjehershme !

Sekreti i super dobesimit me tone tee qendron ne teknologjine inovative 360 grade perreth belit me ngjeshje precize me panelet e kompresimit te cilat jane krijuar enkas per ti dhene forma te bukura mashkullore pjeseve problematike te trupit…

thjesht, vishni tone tee poshte rrobava dhe ne pak sekonda do te tonifikoni gjoksin , do te rrafshoni barkun , eleminohen palat e krijuara nga shendeti i tepert ne pjeset anesore te belit dhe pergjate shpines .

Tone tee do tju beje te dukeni me te dobet ,me te holle duke ju dhene pamjen e nje atleti.
Tone tee nuk ka zinxhir apo mberthesa …perzjerja e butesise se copes dhe elasticitetit e ben tone tee shume komode me lekuren duke reduktuar masen tende .

Dizanji sportiv eshte indertuar per te dhuruar maximumin e lirshmerise ne levizje.
I lehti tone tee ka gjithashtu ndertim specjal per kontrollin e temperatures ,me teknologji ajrosjeje qe i jeo materjalit confort ekstra dhe aftesi vetajrosjeje kundrejt lekures
dizanji me stil i jakes ”v“ ndihmon veshjen qe mos te duket poshte rrobave qe ju keni veshur

 

Category:
× Keni pyetje ? Na shkruani !