0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Shop

Wheely Bright

1,900 LEK

Nuk eshte thjesht nje BLERJE !!!
Thuaj JO aksidenteve, Shpeto VETEN TENDE por dhe shoferet e automjeteve!
Shko ne pune apo shkolle i qete dhe kthehesh ne shtepi pasdite apo ne kohe te vranet i sigurt me dritat qe vezullojne ne rrotat e bicikletes !
Zgjidh BLU ose PINK, pse jo nje Kombinim mes tyre ?
Shpikje e vitit :
NUK ESHTE NJE BLERJE , eshte KUJDES dhe SIGURI per VETEN dhe FEMIJET E TU !

× Keni pyetje ? Na shkruani !