0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Shop

Savormatic Grill (+5 akesore)

9,990 L 6,990 L

Savormatic Grill (+5 akesore) per vetem 6990 leke Transport 0 leke

Zgare 40 cm, inovacion dhe risi nga Marka e mirenjohur Savormatic,lider ne industrine e kuzhines.

Zgare profesionale, me copeza guri e cila duhet tiu shoqeroje kudo qe ndodheni: Piknik, Darke mes miqsh, Mengjes familjar!

Ushqimi nuk ngjitet, ndaj do te eleminoni totalisht perdorimin e yndernes dhe karbohidrateve

Zgara eshte rezistente, ndaj mund te prisni ushqimin me thike siper saj, pa rrezikuar zgare

Permban kontenier ku shkarkohen yndyrnat e shkarkuara nga ushqimi i zgares, duke na ndihmuar keshtu per nje ushqim te shendetshem

Permban Termostat pra temperatura eshte e vete-kontrollueshme, pra zgjidhni vet temperaturen ne pershtatje me ushqimin qe do te ngohni

Pastrohet lehte, vetem me nje pecete te thjeshte

Priza eshte e levizshme, pra shnderrohet nga zgare ne Tabaka te cilen e vendosni mes tryezes ku ndodheni

 

 

Category:
× Keni pyetje ? Na shkruani !