1 item in the shopping cart

Blaumann 27 Pjese

Blaumann 27 Pjese

12,990 L

?Themi se Dashuria Buron nga stomaku!
?Sa shume dashuri ju sjell seti Blauman me Plot 27 ene Kuzhine ne 1 paketim te vetem.
?Cilesi Superiore Celik Inoks
?5 shtresa fundore- gatim 5 here me i shpejte
?Kursim energjie deri ne 38 %
?Doreza te ridesignuara ne versionin me modern dhe te sigurte
?Lahen edhe ne lavastovilie
?Perdoren ne cdo sobe: Elektrike, halogjen, Induksion, Gas

?Ne paketim do te gjeni:
4 tenxhere + 4 kapak perkates: 6.1 liter, 3.6 liter, 2.6 liter, 2.1 liter
2 tigane+ 2 kapake perkates: 24 cm, 16 cm
7 akesore kuzhine
3 kripore
2 mbajtese bakeliti
1 Kosh Per skuqje

?Nxito ne inbox dhe bejeni tuajen!?

× Keni pyetje ? Na shkruani !