0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Blaumann 27 Pjese

Blaumann 27 Pjese

12,990 LEK

?Themi se Dashuria Buron nga stomaku!
?Sa shume dashuri ju sjell seti Blauman me Plot 27 ene Kuzhine ne 1 paketim te vetem.
?Cilesi Superiore Celik Inoks
?5 shtresa fundore- gatim 5 here me i shpejte
?Kursim energjie deri ne 38 %
?Doreza te ridesignuara ne versionin me modern dhe te sigurte
?Lahen edhe ne lavastovilie
?Perdoren ne cdo sobe: Elektrike, halogjen, Induksion, Gas

?Ne paketim do te gjeni:
4 tenxhere + 4 kapak perkates: 6.1 liter, 3.6 liter, 2.6 liter, 2.1 liter
2 tigane+ 2 kapake perkates: 24 cm, 16 cm
7 akesore kuzhine
3 kripore
2 mbajtese bakeliti
1 Kosh Per skuqje

?Nxito ne inbox dhe bejeni tuajen!?

× Keni pyetje ? Na shkruani !