0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Shop

Blaumann 10 Pjese

7,990 L

?Themi se Dashuria Buron nga stomaku!
?Sa shume dashuri ju sjell seti Blauman me Plot 27 ene Kuzhine ne 1 paketim te vetem.
?Cilesi Superiore Celik Inoks
?5 shtresa fundore- gatim 5 here me i shpejte
?Kursim energjie deri ne 38 %
?Doreza te ridesignuara ne versionin me modern dhe te sigurte
?Lahen edhe ne lavastovilie
?Perdoren ne cdo sobe: Elektrike, halogjen, Induksion, Gas

?Ne paketim do te gjeni:
✅3 tenxhere + 3 kapak perkates: 6.1 liter, 3.6 liter, 2.6 liter
✅2 tigane: 20cm,24cm
✅1 Kosh Per skuqje
✅1 Mbajtese te koshit Per skuqje

× Keni pyetje ? Na shkruani !