0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Shop

Total Crunch

17,990 L 13,990 L

Total crunch 13.990 leke Transport 0 leke 

Tel: 044314360

Ne ju sjellim revolucionarin TOTAL CRUNCH-te gjitha levizjet ne nje vegel te vetme.

Sukses i jashtezakonshem nderkombetar, te gjitha veglat,tashme ne nje te vetme…
Qellimi : nje palester e tere permledhur ne nje vegel te vetme.Ju do te punoni pulpat , kofshet,fundshpinen,krahet,kraherorin e mbi te gjitha barkun tuaj.

Paloset lehtesisht,dhe ze shume pak vend.Peshon vetem 12 kg,rrit masen muskulore ne trupin tuaj dhe pershpejton metabolizmin.

 

× Keni pyetje ? Na shkruani !