0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Shop

Push up 10 10 10

8,490 L 3,990 L

Zgjidhja e testuar per te pasur ne vetem 10minuta dhe 10 dite nje trup me noten 10
Me Push up 10 10 10 do te keni nje barke te sheshte, abdominal te theksuar,shpatulla te formuara dhe nje shpine te forte me shpejte se kurre
Push up 10 10 10 , vegla e re dhe revolucionare e pershtatshme per persona te cdo moshe, per te humbur peshe, rimodeluar trupin dhe tonifikuar te gjithe muskulaturen shpejte
Push up 10 10 10 amortizon peshen e gjithe trupit,perqendron gjithe peshen ne krahe perseritje pas perseritjeje duke ju siguruar nje ekuiiber perfekt
Pozicione te ndryshme per te aktivizuar cdo muskul,
Vendosni duart ne pozicionin siper per te punuar me gjoksin, tricepsin dhe abdominalin
Vendosni duart ne ne pozicionin e jashtem per te punuar me shpatullat dhe shpinen
Vendosni duart ne pozicionin brenda per te punuar me gjoksin dhe tricepsin
Vjen me 3 nivele rezistence, fillestar,mesatar dhe I avancuar
Do te arrini nje gjoks te harkuar, krahe te rimodeluar dhe abdominal te skulptuaruar
Vetem ne 10 minuta ne dite dhe do te humbni peshe e do te tonifikoheni
Per vetem 8490 leke ju fitoni :3 rripat e rezistences, guiden me ushtrmime, dhe dieten per rezultate te menjehershme

× Keni pyetje ? Na shkruani !