0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

LIVARIZ

6,990 L

Ne Shqiperi suksesi me i madh nderkombetar i luftes kunder venave me varice.

BCTV shpk ne Shqiperi sjell LIVARIZ,nje produkte i ri kozmetik projektuar dhe zhvilluar nga kompania franceze farmaceutike “Eternelle Pharma”.

Livariz zvogelon shenjat e dukshme te venave me varice dhe kapilareve venoze duke parandaluar dhe rishfaqjen e tyre.

Paketimi LIVARIZ permban nje Spray dhe nje Krem.Spray eshte bazuar ne teknologjine Cryogenic:ne saje te “efektit akull” lehteson dhimbjet,duke dhene freski te menjehershme dhe kembet ndjehen me te lehta.

Veprimi i Spray-t finalizohet dhe Kremi riaktivizues qe vepron ne thellesi duke penetruar ne muret e arterieve.Livariz-suksesi boteror per te eliminuar dhe parandaluar shfaqjen e venave me varice dhe kapilareve venoze.

Cmimi : nje pako 6990 Leke+Transporti

Pas 6 javesh trajtim me Livariz,kembet tuaja do duken me te shendetshme.

995 in stock

Category:
× Keni pyetje ? Na shkruani !