Wonder Nailer

L990L2990

Ne gjendje

Fiksoni me Wonder Nailer, Kapesen ideale per punime ne Dru, rregullime ne shtepi apo Pune Artizanale 

Ideale per rregullime shtepine tuaj,  zdrukthari, 🖇punime me dritat, kapje letrash, vendosje dhe fiksim Gozhdash, fiksim dhe kapje kabujsh
Fikso vete perden, kornizat dhe sigurokabujt ne shtepi.
Wonder Nail vjen ne paketim me 3 lloje te ndryshme kapesesh ne 3 forma te ndryshme te tipit D, U dhe T
Kaq e thjeshte per tu komanduar.
Tejet precise, e sakte dhe jetegjate
Ndertuar ne celik duke siguruar jetegjatesi

📌Ne paketim do te gjeni:
kapesen madhore
200 cope kapese tipi T
200 cope kapese tipi U
200 cope kapese tipi D
📍Specifikime
Madhesia e Pajisjes : 160 x 136 mm / 6.3 x 5.4 inch
Madhesia e kapeseve 2 x 10 mm / 0.1 x 0.4 inch
Paketimi I Plote Wonder Nailer

Compare
Kategori:

Menu

Wonder Nailer