Velform Satin

L2600L4990

Ne gjendje

Bli setin e pastrimit te kallove dhe eksfoljimit te lekurës VELFORM SATIN dhe fito dhuraten fantastike : nje kuletë plot me aksesorë per Ju!
Vetem 2900 leke dhe ne paketim do te keni:
-aparat per pastrimin e kallove Velform me dy rrula ! Rruli i trashe per heqjen e kallove dhe rrulin e imet per nje lekure te lëmuar ne kembe e brryl!
-kuletë 🎁 me : piskatore, prefëse thonjsh, pastrues kutikulash,gershere,limë,furçe per hijezim penela dhe pasqyre xhepi!

Compare

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Vleresime

Nuk ka vleresime

Menu

Velform Satin