Tigan Krepash

L1700L3990 (-57%)

Ne gjendje

Prodhohet duke ruajitur te gjitha standartet gjermane, me material alumini, me 3 shtresa mermeri jo ngjites.

Gatuan per mrekulli nen cdo temperature dhe perdoret si mbi sobe edhe ne induksion

Duke kursyer deri ne 35 % te energjise

Compare

Tigan KREPASH

Brand BERLINGER HAUS

Made in Germany

-Pancake pan 25 cm nga koleksioni me ngjyren e drurit .

-Prodhohet duke ruajtur te gjitha standartet gjermane, me material alumini, me 3 shtresa mermeri jo ngjites.

-Gatuan per mrekulli nen cdo temperature dhe perdoret si mbi sobe edhe ne induksion

-Duke kursyer deri ne 35 % te energjise

-Materiali ne siperfaqe ben te thjeshte si gatimin edhe larjen

-Nuk eshte e nevosjshme tani me, perdorimi i vajit ne sasi te medha per te eleminuar ngjitjen

-Lahet lehtesisht

Diameter 25 cm

Lartesi 1.7 cm

Ngjyra e brendeshme : granit I zi me pika te bardha

Ngjyra e jashtme : i zi mat, me doreze graniti  dhe mbeshtjellese dru original
Perdoret ne cdo lloj sobe

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Vleresime

Nuk ka vleresime

Menu

Tigan Krepash

L1700L3990 (-57%)

Shtoje ne shporte