TicWatch C2 Rose Gold

L22570

Ne gjendje

𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐁𝐑𝐀𝐍𝐃 : 𝐌𝐨𝐛𝐯𝐨𝐢 𝐝𝐡𝐞 𝐓𝐢𝐜𝐖𝐚𝐭𝐜𝐡 :
Si një kompani e Inteligjencës Artificiale e bazuar në zë, Mobvoi eshte duke përcaktuar brezin e ardhshëm të ndërveprimit se lidhjes njeri-makinë.
E mbeshtetur nga Google ne 2015, Mobvoi dhe Google kane formuar nje partneritet strategjik ndermjet Wear OS dhe Google Assistant.

  • 𝐃𝐢𝐳𝐚𝐧𝐣𝐢 𝐤𝐥𝐚𝐬𝐢𝐤 𝐈 𝐒𝐦𝐚𝐫𝐭𝐰𝐚𝐭𝐜𝐡
  • 𝐓𝐫𝐞 𝐨𝐩𝐬𝐢𝐨𝐧𝐞 𝐦𝐞 𝐧𝐠𝐣𝐲𝐫𝐚
  • 𝐅𝐮𝐪𝐢𝐚 𝐞 𝐆𝐨𝐨𝐠𝐥𝐞 𝐏𝐥𝐚𝐲
  • 𝐀𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭 𝐢 𝐒𝐡𝐞̈𝐧𝐝𝐞𝐭𝐢𝐭 𝐝𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐭𝐧𝐞𝐬𝐢𝐭
  • 𝐕𝐞𝐧𝐝𝐨𝐬𝐧𝐢 𝐏𝐢𝐧-𝐢𝐧 𝐭𝐮𝐚𝐣….𝐏𝐫𝐢𝐭!
Compare
Kategori: Tag:

𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐁𝐑𝐀𝐍𝐃 : 𝐌𝐨𝐛𝐯𝐨𝐢 𝐝𝐡𝐞 𝐓𝐢𝐜𝐖𝐚𝐭𝐜𝐡 :
Si një kompani e Inteligjencës Artificiale e bazuar në zë, Mobvoi eshte duke përcaktuar brezin e ardhshëm të ndërveprimit se lidhjes njeri-makinë.

E mbeshtetur nga Google ne 2015, Mobvoi dhe Google kane formuar nje partneritet strategjik ndermjet Wear OS dhe Google Assistant.

𝐃𝐢𝐳𝐚𝐧𝐣𝐢 𝐤𝐥𝐚𝐬𝐢𝐤 𝐈 𝐒𝐦𝐚𝐫𝐭𝐰𝐚𝐭𝐜𝐡
Pllakezat e çelikut të pandryshkshëm se bashku me rripat e lëkures origjinale nxjerrin në pah një dizajn klasik të orës.
Përshtatet me jetën tuaj digjitale aq sa ju përshtateni me te.
Ekran I rrumbullakosur ne menyre perfekte
Dizanji I TicWatch C2 thyen kufizimet në teknologjinë e orës inteligjente duke ruajtur trashëgiminë e orës me një ekran të përkryer të rrumbullakët dhe raport të madh ekrani në kornizë.

𝐓𝐫𝐞 𝐨𝐩𝐬𝐢𝐨𝐧𝐞 𝐦𝐞 𝐧𝐠𝐣𝐲𝐫𝐚
E disponueshme ne Tirane: Rose Gold.
Fituesi I cmimieve iF Design Award 2019 & Red Dot Design Award 2019.

𝐅𝐮𝐪𝐢𝐚 𝐞 𝐆𝐨𝐨𝐠𝐥𝐞 𝐏𝐥𝐚𝐲
Gjeni aplikacionet tuaja të preferuara në Google Play dhe shkarkoni ato direkt nga ora juaj. Merrni gjithçka që ju nevojitet në kyçin tuaj.
Integruar me Google Assistant, thjesht thuaji Google ta bëjë atë direkt nga ora jote përmes fuqisë së zërit tënd.

𝐀𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭 𝐢 𝐒𝐡𝐞̈𝐧𝐝𝐞𝐭𝐢𝐭 𝐝𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐭𝐧𝐞𝐬𝐢𝐭
TicWatch C2 mund të masë saktë shëndetin dhe të dhënat tuaja të fitnesit.
Monitor i rrahjeve të zemrës – Mbani një puls në shëndetin tuaj të zemrës.
Kundër hapave dhe kalorive – Bëhuni të motivuar kur të arrini qëllimet tuaja.
Aplikacione për palestër – Google Fit, Strava, Runkeeper, etj.
Paguaj me orën tënde
Kalojeni karten me Pos ose futni kartën bankare?

𝐕𝐞𝐧𝐝𝐨𝐬𝐧𝐢 𝐏𝐢𝐧-𝐢𝐧 𝐭𝐮𝐚𝐣….𝐏𝐫𝐢𝐭!
Nuk u aprovua akoma?…Prit! Ndaloni së jetuari në të kaluarën dhe ecni me hapin e kohes.

Me Google Pay të integruar në TicWatch C2, thjesht vijini gishtin asajt qe deshironi, paguani dhe shkoni. Cfare po prisni?

Informacion shtesë

Model

TICWATCH C2

Dimensions (mm)

42.8×42.8×12.7 (20mm)
42.8×42.8×12.7 (18mm)

Watch Case

Stainless steel (front)

Colors

Black, Platinum (20mm)
Rose Gold (18mm)

Operating System

Wear OS by Google

RAM/ROM

512M/4GB

Compatibility

Android, iOS

Platform

Qualcomm® Snapdragon Wear™ 2100

Display

1.3” AMOLED 360 x 360 px

GPS

GPS + GLONASS + Beidou

Sensors

Accelerometer, Gyroscope, Heart-rate sensor

NFC payments

Yes (Google Pay)

Battery capacity

400mAh (up to 2 days*)

Waterproof rating

IP68

Menu

TicWatch C2 Rose Gold