Smart Watch Ticwatch S2

L18600

Ne gjendje

Smart watch Ticwatch S2 kundra ujit, me nje GPS te brendshem, te ndertuar, monitor qe mat rrahjet e zemres 24 ore OS. E pershtashme me Android ose IOS-Midnight.

Rezistenca : Ushtria amerikane standarte 810 g, e ka certifikuar duke e bere ate rezistente ne temperature ekstreme, uje, pluhur dhe ne situate te ndryshme.

Aventura gati : Me nje GPS te ndertuar, 6 modaliteti sportive (opsione), fiber xhami, dhe nje buton jo rreshqites te dizenjuar, te pergatit ty ne nje menyre te shkelqyer per natyre ku ora jote qendron e lidhur, e thjeshte per te operuar, dhe e rehatshme.

Rezistenca ndaj ujit : Renditja e kesaj ore me 5 yje ATM, ju lejon ju qe te merrni smartwachin tuaj deri ne 50 metra ne thellesine e detit.
Jetegjatesia e baterise : Mund te zgjasi deri ne 2 dite per t’ju ndihmuar juve te kaloni ditet tuaja.

Vishni (vendosni) OS nga Google : Google Play ju lejon juve te zgjidhni nga nje varietet e aplikacioneve tuaja te preferuara qe mund ti aksesoni nga kyci I dores tuaj, e pershtatshme me Iphone & Android. Me nje asistence te ndertuar Brenda nga Google.

Pastro
Compare
SKU: N/A Kategori: Tag:

Smart watch Ticwatch S2 kundra ujit, me nje GPS te brendshem, te ndertuar, monitor qe mat rrahjet e zemres 24 ore OS. E pershtashme me Android ose IOS-Midnight.

Rezistenca : Ushtria amerikane standarte 810 g, e ka certifikuar duke e bere ate rezistente ne temperature ekstreme, uje, pluhur dhe ne situate te ndryshme.

Aventura gati : Me nje GPS te ndertuar, 6 modaliteti sportive (opsione), fiber xhami, dhe nje buton jo rreshqites te dizenjuar, te pergatit ty ne nje menyre te shkelqyer per natyre ku ora jote qendron e lidhur, e thjeshte per te operuar, dhe e rehatshme.

Rezistenca ndaj ujit : Renditja e kesaj ore me 5 yje ATM, ju lejon ju qe te merrni smartwachin tuaj deri ne 50 metra ne thellesine e detit.
Jetegjatesia e baterise : Mund te zgjasi deri ne 2 dite per t’ju ndihmuar juve te kaloni ditet tuaja.

Vishni (vendosni) OS nga Google : Google Play ju lejon juve te zgjidhni nga nje varietet e aplikacioneve tuaja te preferuara qe mund ti aksesoni nga kyci I dores tuaj, e pershtatshme me Iphone & Android. Me nje asistence te ndertuar Brenda nga Google.

Informacion shtesë

Ngjyra

Black, White

Dimenzionet

46.6 x 51.8 x 12.9 cm

Watch Case

Polyamide & Glass Fiber

Watch Strap

Silicone (interchangeable), 22mm

Operating System

Wear OS by Google

AI Technology

Google Assistant™, Mobvoi TicMotion

Phone Compatibility

Android, iPhone

Platform

Qualcomm® Snapdragon Wear™

Display

1.39" AMOLED (400 x 400 px)

Connectivity

Bluetooth v4.1, WiFi 802.11 b/g/n

GPS

GPS + GLONASS + Beidou

Sensors

Accelerometer, gyroscope,
heart-rate sensor,
low latency off-body sensor

Battery Capacity

415mAh (up to 2 days of battery)

US Military Standard 810g

MIL-STD-810G: Operational between -20ºC to 55ºC; resistant to humidity, dust, and salt fog.

Waterproof Rating

5 ATM (swim-ready, up to 50m)

Menu

Smart Watch Ticwatch S2