Shtrydhese Frutash

L9990

S’ka stok

Shtrydhese frutash
Brand ROYALTY LINE. Zviceriane

Fuqia: 850W
Tensioni: 220-240V 50Hz
Pjeset çeliku inox, teh dhe filtër
Motor me efikasitet të lartë, i fortë dhe i qëndrueshëm
Mbrojtja nga mbinxehja – 2 nivele kontroll i shpejtësisë
Filtër i lëvizshëm qe lahet për pastrim të lehtë
Me dorezë sigurie, mbrojtje e dyfishtë

Compare
Kategori: Tag:

Brand ROYALTY LINE. Zviceriane

  • Fuqia: 850W
  • Tensioni: 220-240V 50Hz
  • Pjeset çeliku inox, teh dhe filtër
  • Motor me efikasitet të lartë, i fortë dhe i qëndrueshëm
  • Mbrojtja nga mbinxehja – 2 nivele kontroll i shpejtësisë
  • Filtër i lëvizshëm qe lahet për pastrim të lehtë
  • Me dorezë sigurie, mbrojtje e dyfishtë

Informacion shtesë

Fuqia:

850W

Tensioni:

220-240V 50Hz

Mbrojtja nga mbinxehja :

2 nivele kontroll i shpejtësisë

Materiali:

Pjeset çeliku inox, teh dhe filtër

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Vleresime

Nuk ka vleresime

Menu

L9990