Set kuzhine me 12 Pjesë

L9990

Ne gjendje

 • Nr.1 tenxhere me : Ø 24 x 14,5 cm thelleso, volum:6,5 L

  Nr.2 kapak xhami:  Ø 24

  Nr.3 tenxhere me : Ø 20 x 12,5 cm thellesi,volum:3,9 L

  Nr.4 kapak xhami:  Ø 20

  Nr.5 tenxhere me : Ø 18 x 11,5 cm thellesi,volum: 2,9 L

  Nr.6 kapak xhami:  Ø 18

  Nr.7 tenxhere me : Ø 16 x 10,5 cm thellesi,volum: 2,1 L

  Nr.8 kapak xhami:  Ø 16

  Nr.9 tenxhere me : Ø 16 x 10,5 cm thellesi,volum :2,1 L

  Nr.10 kapak xhami: Ø 16

  Nr.11 Tigan me  :    Ø 24 x 7,5 cm thellesi

  Nr.12 kapak xhami: Ø 24

Compare
Kategori: Tag:
 • PERSE JU DUHET NJE SET CELIK&INOX NE KUZHINEN TUAJ:
 • sepse kanë:
 • 5 shtresa fundore- gatim 5 here me i shpejte
 • Cilesi Superiore Celik Inoks
 • Kursim energjie deri ne 38 %
 • Doreza te ridesignuara ne versionin me modern dhe te sigurte
 • Lahen edhe ne lavastovilie
 • Perdoren ne cdo sobe: Elektrike, halogjen, Induksion, Gas

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Vleresime

Nuk ka vleresime

Menu

Set kuzhine me 12 Pjesë