Royalty Line New Set

L9,990L11,990

Ne gjendje

Seti përbëhet nga :
Tenxhere ø 16 x 10.5 cm thellësi me kapak xhami / 2.2 litra
Tenxhere ø 16 x 10.5 cm thellësi me kapak xhami / 2.2 litra
Tenxhere ø 18 x 11,5 cm thellësi me kapak xhami / 3 litra
Tenxhere ø 20 x 12.5 cm thellësi me kapak xhami / 4 litra
Tenxhere x 24 x 14,5 cm thellësi me kapak xhami / 6.1 litra
Tigan me fund zgare me diametër 24 x 7,5 cm thellesi dhe veshje qeramike me kapak xhami

Compare
Kategorite: ,

Linja e Mbretërore RL-1231-Set gatimi me kapakë xhami :12 copë me INDUKSION

Bli me KESTE me 0% interes : 1665 Lek/Muaj

Brand     : Royalty Line Switzerland
Përbërja : Çelik inox me cilësi të lartë
Sfondi termik: fundi me 5 shtresa me përçueshmëri termike
Ushqimi nxehet shpejt dhe materiali ruan nxehtësinë
I përshtatshëm për të gjitha burimet e gatimit: soba elektrike, gazi, qeramike ose halogjene
Doreza praktike dhe Të LEHTA që nuk nxehen
Gatimi: me pak ujë dhe skuqja me pak yndyrë minimizon humbjen e mineraleve dhe aromës
Nuk ka kënde për të mbledhur grimcat e ushqimit dhe yndyrës
Pastrohet lehtë. Mund të futet edhe në Pjatalarëse

Seti përbëhet nga :

Tenxhere ø 16 x 10.5 cm thellësi me kapak xhami / 2.2 litra
Tenxhere ø 16 x 10.5 cm thellësi me kapak xhami / 2.2 litra
Tenxhere ø 18 x 11,5 cm thellësi me kapak xhami / 3 litra
Tenxhere ø 20 x 12.5 cm thellësi me kapak xhami / 4 litra
Tenxhere x 24 x 14,5 cm thellësi me kapak xhami / 6.1 litra
Tigan me fund zgare me diametër 24 x 7,5 cm thellesi dhe veshje qeramike me kapak xhami

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Vleresime

Nuk ka vleresime

Menu

Royalty Line New Set

L9,990L11,990

Shtoje ne shporte