Rezerve Sfungjer 100%PVA

L590

Ne gjendje

Rezerve sfungjer e kova 001
Rezerve 100%PVA

Sistem Pastrimi me Sfungjer! Lodhje 0 !
Kapacitet i Larte Uji
Kanale të disenjuara për Larje & Tharje
Kap lehtësisht qimet dhe flokun
Heqje & Vendosje e lehtë e Sfungjerit
Sfungjer PVA, Fleksibel dhe me jetëgjatësi
E lehte ne montim

Compare
Kategori:

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Vleresime

Nuk ka vleresime

Menu

Rezerve Sfungjer 100%PVA