Power Hose

L990L1900

Ne gjendje

Super e forte dhe e lehte ne peshe
Zgjatet sa trefishi I gjatesise se saj automatikisht sapo bie ne kontakt me ujin
Kontraktohet sapo uji fiket
Fleksibel dhe rezistente
E lehte ne peshe, e lehte ne mbajtje
Rezistente ne uje te ftohte, te ngrohte apo temperature extreme -5 °C +60 °C
Nuk permban silicon apo Caddmium
E pershtatur sipas standarteve europiane per mbrojtjen e mjedisit

Compare
Kategori: Tag:

POWER HOSE TOTAL GARDEN është një tub revolucionar që zgjerohet automatikisht deri në tre herë të madhësisë së tij origjinale kur rubineti është hapur dhe uji rrjedh nëpër zorrë.

POWER HOSE TOTAL GARDEN është jashtëzakonisht i lehtë dhe eliminon cdo lodhje te panevojshme që krijohet nga përdorja e tubave dhe zorrave tradicionale.
Seti përmban:
-tubi revolucionar i POWER HOSE TOTAL GARDEN.
-koka pistoletë me nivele të ndryshme presioni.
-një kokë sprucuese me nivele të ndryshme presioni bashkë me kontenier ku mund te fusni fertilizues ose detergjent sipas deshires.
-Super e forte dhe e lehte ne peshe
-Kontraktohet sapo uji fiket
-Fleksibel dhe rezistente
-E lehte ne peshe, e lehte ne mbajtje
-Nuk permban silicon apo Caddmium
-E pershtatur sipas standarteve europiane per mbrojtjen e mjedisit

Materiali:
Zorra: Latex
Fibra e jashteme Polyester
Doreza: Plastike

Informacion I Rëndësishëm

Kjo zorrë e zgjatshme është menduar për veprimtaritë ujitëse të përditshme.

Mos e lini hapur ujin në POWER HOSE TOTAL GARDEN nën presion. Gjithmonë mbyllni rubinetin, dhe sigurohuni që i gjithë uji të dalë nga POWER HOSE TOTAL GARDEN pas cdo përdorimi, në mënyrë që zorra të kthehet në madhësineë fillestare.

Shtresa e jashtme e zorrës është menduar për mbrojtjen e shtresës së brendshme, e cila mundëson zgjerimin e zorrës. Për këtë arsye ju lutem kini kujdes të mos pritet, cahet ose cpohet në asnjë vend.

NUK duhet të kalojë ujë i nxehtë përmes POWER HOSE TOTAL GARDEN.

Zbrazni zorrën tuaj POWER HOSE TOTAL GARDEN gjatë verës, kur nuk jeni duke e përdorur atë dhe mbajeni në hije sa më shumë që të jetë e mundur.

Mbrojeni POWER HOSE TOTAL GARDEN tuaj nga moti i dimrit duke e ruajtur në ambiente të mbyllura (futeni ne kuti )

Sigurohuni që ta zbrazni plotësisht zorrën para ruajtjes sepse uji, duke mbetur në zorrë, mund të ngrijë, duke e dëmtuar atë.

Instruksionet e përdorimit

 1. Përpara përdorimit të POWER HOSE TOTAL GARDEN tuaj, sigurohuni që zorra eshte lidhur me rubinetin dhe me kokën në mënyrë që të shmangen rrjedhjet/pikimet e panevojshme.
 2. Lidhni fundin femëror të POWER HOSE TOTAL GARDEN me burimin e ujit.
 3. Përdorni kokën më të përshtatshme:
 • zvogëluesin me përmasa ¾ në fundin femëror
 • zvogëluesin me përmasa ½ të përfshirë gjithashtu ne paketim.
 1. Mos e tërhiqni ose zgjeroni zorrën kur është bosh. Hapni fillimisht rubinetin me ujë dhe rrisni gradualisht presionin e ujit. POWER HOSE TOTAL GARDEN zgjerohet automatikisht deri në tre herë të madhësisë së tij origjinale.
  1. Pasi të keni mbaruar së përdoruri, sigurohuni të mbyllni rubinetin e ujit.
  2. Lëreni ujin të dalë nga fundi mashkullor në mënyrë që zorra të thahet. Nëse jeni duke përdorur një kokë, atëherë hapeni ose hiqeni. Sapo uji fillon të rrjedhë nga POWER HOSE TOTAL GARDEN, ai automatikisht kontraktohet dhe kthehet në madhësinë origjinale.Kur POWER HOSE TOTAL GARDEN te zgjerohet plotesisht, shtypni leven/butonin te koka dhe përdoreni POWER HOSE TOTAL GARDEN si cdo zorrë tjetër.|

  POWER HOSE TOTAL GARDEN NUK ESHTE LODER

  Mos e tërhiqni ose zgjeroni zorrën kur është bosh. POWER HOSE TOTAL GARDEN është dizenjuar për t’u zgjeruar vetëm kur burimi i ujit është i hapur.

Informacion shtesë

Materiali

2-Layer Natural Latex Tube and Polyester

Madhesia

25feet, 50feet, 75feet, 100feet

Ngjyra

Portokalli

Temperatura

-5 °C +60 °C

Certification

EU

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Vleresime

Nuk ka vleresime

Menu