Piste Vrapi Mekanike

L18990L21990

S’ka stok

Ushtrohu me levizje mekanike për ecje me monitor kontrolli dixhital HomAthlon HA-T100

HomAthlon me kerkime dhe njohuri absolute në fushën e fitnesit, kujdeset që t’ju pajisë me pajisje fitnesi që do ta kthejnë shtëpinë tuaj në një palestër.

Bëni stërvitjen më efektive aerobike me HomAthlon Mechanical Treadmill. Shpejtësia e hapave tuaj ushqen rutinen tuaj. Kjo është fantastike, sa më shpejt të ecni, aq më shpejt do të lëvizë mekanizmi.

Punë rutine me motor HA-T100 është ideale për ecje të shpejtë.

Sipërfaqja e pedanes levizese ka dimensione 93 x 36 cm dhe nuk është e rrëshqitshme për t’ju ofruar siguri maksimale.
Dorezat ofrojnë qëndrueshmëri dhe besim kur ushtroni force apo thjesht mbani ekuilibrin ne to.
Monitori dixhital do të organizojë dhe sistemojë stërvitjen tuaj. Ju do të keni kontroll të plotë mbi:

  • distancën që keni bere
  • koha që ju duhej
  • shpejtësia e hapave
  • kaloritë që keni djegur
Compare
Kategori: Tag:

Ushtrohu me levizje mekanike për ecje me monitor kontrolli dixhital HomAthlon HA-T100

HomAthlon me kerkime dhe njohuri absolute në fushën e fitnesit, kujdeset që t’ju pajisë me pajisje fitnesi që do ta kthejnë shtëpinë tuaj në një palestër.

Frymëzuar nga nevojat e njerëzve që e duan palestrën dhe ndërsa kuptojnë mënyrën moderne të jetës me pak kohë të lirë, ofron produkte që do ta bëjnë palestrën një kënaqësi të përballueshme!

Bëni stërvitjen më efektive aerobike me HomAthlon Mechanical Treadmill. Shpejtësia e hapave tuaj ushqen rutinen tuaj. Kjo është fantastike, sa më shpejt të ecni, aq më shpejt do të lëvizë mekanizmi.

Punë rutine me motor HA-T100 është ideale për ecje të shpejtë.

Sipërfaqja e pedanes levizese ka dimensione 93 x 36 cm dhe nuk është e rrëshqitshme për t’ju ofruar siguri maksimale.
Dorezat ofrojnë qëndrueshmëri dhe besim kur ushtroni force apo thjesht mbani ekuilibrin ne to.
Monitori dixhital do të organizojë dhe sistemojë stërvitjen tuaj. Ju do të keni kontroll të plotë mbi:

  • distancën që keni bere
  • koha që ju duhej
  • shpejtësia e hapave
  • kaloritë që keni djegur

Përveç kësaj ,ju keni mundesine për të rregulluar prirjen e saj për ecje malore dhe të digjni më shumë kalori.
Dhe kur të mbaroni stërvitjen, ruajeni duke e palosur lehtësisht kudo. Dizajni i tij i palosjes do t’ju lirojë shume hapesire. Vendose pikerisht poshte krevatit tend.

Informacion shtesë

Përmasat e hapura:

100 x 53 x 105 cm

Përmasat e mbyllura:

37 x 53 x 115 cm

Zona e vrapimit:

93 x 36 cm

Pesha e produktit:

14,8 Kg

Pesha maksimale e përdoruesit:

100 Kg

Perdorimi:

Manual

Matës dixhital:

funksionon me një bateri AA

Menu

Piste Vrapi Mekanike

L18990L21990