Nutri Express

L6990L7990 (-13%)

Ne gjendje

Nutri Express ju ofron sekretet e Memes Natyre direkt ne gotten tuaj!

VITAMINAT DHE MINERALET JANE JETESORE PER SHENDETIN. TANI JU PINI LENGUN DHE TULIN BASHKE DUKE MARRE 100% TE GJITHAT FIBRAT E FRUTAVE DHE PERIMEVE.

Kjo pajisje eshte e vetmja qe ka thika “PIRANJA”, te perbera nga nje inoks i shkelqyer dhe antioksidant.

NUTRI EXPRESS – ESHTE APARATI QE GRIN DHE MIKSON CDO GJE !

JU BENI LEHTESISHT SUPA,PURE,LENGJE DHE AKULLORE!

INOVACION ABSOLUT

Nutri Express prodhim I vitit 2017

17.000 xhiro rrotulluese \minute

Thika piranja qe therrmojne cdo gje

Per smoothie me vitamin

Supa te shijshme

Akullore apo sorbeto

…dhe imagjinata juaj gjen zgjidhje!

Te MIKSOSH, te GRISH apo PRESESH ne nje aparat te vetem !

1-Grin imet te gjithe arrorët

2-Perpunon llojet e farerave

3-Grin djathin dhe gjithcka qe eshte e nevojshme ne kuzhine.

4-Supe Bërës me kapacitet 1 liter

5-Gota origjinale 500 ml dhe 250 ml

6-Cdo gote ka kapakun e vet dhe folenë per tu mberthyer direct ne nutri express

7-DY nivele shpejtesie dhe PULSANTI TURBO

8-Motor qe veteftohet me ajer

9-Shume I lehte per tu pastruar ne uje t errjedhshem apo lavastovilje

10-Teper praktik dhe pa asnje mbetje frutash apo perimesh.

Leke : 7,990

Seti permban : Aparatin,3 konteniere * 250ml,500ml dhe 1 l*,secila nga gotat ka kapakun original.

Compare
Kategori:

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Vleresime

Nuk ka vleresime

Menu

Nutri Express

L6990L7990 (-13%)

Shtoje ne shporte