Mosquit-X

L1900L2990

S’ka stok

Eshtë krijuar për tu përdorur si një dritë nate në dhomën e fëmijëve, ndërsa në të njëjtën kohë mbron fëmijët tuaj nga pickimet e rrezikshme.

I përshtatshëm për ambiente të brendshme dhe të jashtme
Lidhet në çdo prizë
I qetë dhe pa erë Higjenik
I sigurt për fëmijët dhe kafshët shtëpiake
Pastrohet lehtë
Nuk nevojiten pjesë këmbimi
Nuk ka kimikate kundër insekteve
Përdoret gjithashtu si dritë nate
Konsum shumë i ulët i energjisë
Furça pastruese e përfshirë

𝗞𝗮𝗿𝗮𝗸𝘁𝗲𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶𝗸𝗮𝘁 𝘁𝗲𝗸𝗻𝗶𝗸𝗲:
Fuqia: 1.5W
Furnizimi me energji elektrike: 230V 50Hz
𝗕𝗹𝗶 𝟭 : 𝟭𝟵𝟵𝟬 𝗟
𝗢𝗳𝗲𝗿𝘁𝗮 : 𝟭+𝟭 𝘃𝗲𝘁𝗲𝗺 29𝟵𝟬 𝗟

Pastro
Compare
SKU: N/A Kategori:

𝗞𝘂𝗿𝘁𝗵 𝗶𝗻𝘀𝗲𝗸𝘁𝗲𝘀𝗵 𝗺𝗲 𝗨𝗩 𝗟𝗘𝗗 𝟭,𝟱𝗪 –PRODUKT I RI

Jetoni netët e verës pa mushkonja, për një gjumë të ëmbël, për momente relaksuese në dhomën e ndenjes ose në ballkon, për mbrojtjen e plotë të fëmijëve. Hiqni qafe çdo insekt te bezdisshëm me kurthin e insekteve 𝐌𝐨𝐬𝐪𝐮𝐢𝐭-𝐗.

Kjo është mënyra më e lehtë dhe e sigurt për të vrarë mushkonjat:
Vendos 𝐌𝐨𝐬𝐪𝐮𝐢𝐭-𝐗. në çdo dalje brenda ose jashtë shtëpisë dhe shijo VEREN! Pa kimikate kundër insekteve, pa pajisje me konsum të lartë.
𝐌𝐨𝐬𝐪𝐮𝐢𝐭-𝐗. punon ekskluzivisht me një llambë UV për të tërhequr insektet dhe më pas t’i neutralizojë ato me rrjetin special. Mund të vendoset në çdo zonë të shtëpisë tuaj: në dhomën e ndenjes, në kuzhinë, në dhomat e gjumit, në banjë.

Eshtë krijuar për tu përdorur si një dritë nate në dhomën e fëmijëve, ndërsa në të njëjtën kohë mbron fëmijët tuaj nga pickimet e rrezikshme.

I përshtatshëm për ambiente të brendshme dhe të jashtme
Lidhet në çdo prizë
I qetë dhe pa erë Higjenik
I sigurt për fëmijët dhe kafshët shtëpiake
Pastrohet lehtë
Nuk nevojiten pjesë këmbimi
Nuk ka kimikate kundër insekteve
Përdoret gjithashtu si dritë nate
Konsum shumë i ulët i energjisë
Furça pastruese e përfshirë

𝗞𝗮𝗿𝗮𝗸𝘁𝗲𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶𝗸𝗮𝘁 𝘁𝗲𝗸𝗻𝗶𝗸𝗲:
Fuqia: 1.5W
Furnizimi me energji elektrike: 230V 50Hz
𝗕𝗹𝗶 𝟭 : 𝟭𝟵𝟵𝟬 𝗟
𝗢𝗳𝗲𝗿𝘁𝗮 : 𝟭+𝟭 𝘃𝗲𝘁𝗲𝗺 29𝟵𝟬 𝗟

Informacion shtesë

Zgjidh Mundesin

1 Cope, 2 Cope

Menu

L1900L2990