Lunch Boxes – tasa per ushqim

L4990

S’ka stok

Transportues ushqimi per piknik apo “Dreka ne Pune”

 • Stiluar nga BLAUMANN me mbajtese portative
  Enet jane me doppio veshje anesore ndaj arrijne te mbajne temperature dhe ruajne te fresket ushqimet
  Pastike nga jashte, celik inoks nga Brenda
  E lehte ne hapjem ne pastrim
  Mund te lahet edhe ne lavastovilie
  Mund te vendosni ne brendesi nje menu te plote me lloje te ndryshme ushqimesh si supe, salat, te thata
  Secila nga 3 katet mbajne nga 0.6 liter
Compare
Kategori: Tag:

Transportues ushqimi per piknik apo “Dreka ne Pune”

Stiluar nga BLAUMANN me mbajtese portative

Enet jane me doppio veshje anesore ndaj arrijne te mbajne temperature dhe ruajne te fresket ushqimet

Pastike nga jashte, celik inoks nga Brenda

E lehte ne hapjem ne pastrim

Mund te lahet edhe ne lavastovilie

Mund te vendosni ne brendesi nje menu te plote me lloje te ndryshme ushqimesh si supe, salat, te thata

Secila nga 3 katet mbajne nga 0.6 liter

 

Menu

Lunch Boxes - tasa per ushqim

L4990