Krem Organik Reumatic Pure Gold

L3490L4990

Ne gjendje

Krem Organik Reumatic Pure Gold për lehtësimin e dhimbjeve të muskujve me ekstrakte plepi të zi !Me një sasi të bollshme , plot 220g
Pure Gold Organic është frymëzuar nga natyra, dhe përbërësit e saj të fuqishëm krijojnë produkte që mund të jenë aleatë në shëndetin dhe mirëqenien tuaj.

Kremi Reumatik përdor ekstrakte të thella nga kërcelli/sythi i plepit të zi (Populus Nigra Bud Extract), i njohur për vetitë e tij anti-inflamatore dhe analgjezike për muskujt. Plepi i zi është i dobishëm në rast të artritit, reumatizmes dhe dhimbjeve të muskujve.

Eshte një zgjedhje e shkëlqyer për aplikim pas ushtrimeve ose stervitjes. Ka një efekt ftohës, duke ofruar një ndjenjë freskie dhe lehtësimi.
Sasia : 220 g
Kategoria: Suplemente

Compare

Krem Organik Reumatic Pure Gold për lehtësimin e dhimbjeve të muskujve me ekstrakte plepi të zi 220g

Pure Gold Organic është frymëzuar nga natyra, dhe përbërësit e saj të fuqishëm krijojnë produkte që mund të jenë aleatë në shëndetin dhe mirëqenien tuaj.

Kremi Reumatik përdor ekstrakte të thella nga kërcelli/sythi i plepit të zi (Populus Nigra Bud Extract), i njohur për vetitë e tij anti-inflamatore dhe analgjezike për muskujt. Plepi i zi është i dobishëm në rast të artritit, reumatizmit dhe dhimbjeve të muskujve.

Eshtë një zgjedhje e shkëlqyer për aplikim pas ushtrimeve ose stërvitjes. Ka një efekt ftohës, duke ofruar një ndjenjë freski dhe lehtësimi.

Në kombinim me kamforin, i cili ka veti të lehta analgjezike, kontribuon në rritjen e qarkullimit lokal të gjakut dhe vepron si një analgjezik i butë lokal.

I përshtatshëm për lehtësimin e dhimbjeve dhe shqetësimeve në muskuj dhe nyje, në reumatizëm dhe nervit shiatik.

Pas stërvitjes, ajo ndihmon në riparimin e lëndimeve të vogla të tilla si mavijosjet, ndrydhjet dhe demtimet(jo ne plage te hapur)

Relakson muskujt, lehtëson këmbët e lodhura, përmirëson qarkullimin.

Ka një efekt ftohës, hidraton indet dhe lë një ndjenjë lehtësimi.

Si të përdorni:
Aplikoni me një masazh të butë me lëvizje rrethore të duarve dy herë në ditë në pikat problematike.
I përshtatshëm për masazh të plotë të trupit. Pas aplikimit, lë një ndjenjë lehtësimi dhe freskie.
Mbajeni në një vend të freskët dhe të thatë larg dritës, nxehtësisë dhe lagështisë.

Menu

Krem Organik Reumatic Pure Gold