Iron Gym

L4990L9990 (-50%)

Ne gjendje

•Deshironi ABS SEXY ne vetem 8 MINUTA:: Core Max 2. 0 është dizajnuar shkencërisht për të kombinuar 8 ushtrime të djegies së muskujve në 8 minuta në ditë në një makinë të mrekullueshme efektive.
•Rezistenca e dyfishtë: Sistemi i rikthimit i ndihmuar nga fuqia siguron rezistencë dhe mbështetje në të dy drejtimet, duke maksimizuar rezultatet dhe minimizuar sforcimin.
•Kontrolloni stervitjen: Zgjidhni nje nga 3 nivelet e rezistences.

Përmbajtja e paketës:
•Gym Gym Core Max
•Manuali i udhëzimeve – Dietë e shpejtë 14-ditore –
•Fletë udhëzimesh

Compare
Kategorite: , Tag:

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Vleresime

Nuk ka vleresime

Menu

Iron Gym

L4990L9990 (-50%)

Shtoje ne shporte