Hydro Wonder

L1900

Ne gjendje

HYDRO WONDER (titrat me te kuqe)
Direkt ju kap paniku nese duhet te beni dush brenda apo jashte….frika se do rreshkisni…
Nga sot jo më… sepse HIDRO WONDER ka mbërritur!
Hydro Wonder është tapet me cilësi të lartë

Tapet me cilësi të lartë
Lejon KULLIMIN
Dizajn ANTI RRESHKITES
Nuk mban NJOLLA
Reziston ndaj çdo zbardhuesi
Reziston në sapun dhe detergjentë
E rehatshme
Shmang rrëshqitjen
Thahet shpejt / Nuk ndotet / Rezistent

 

 

 

Compare
Kategori: Tag:

HYDRO WONDER
Direkt ju kap paniku nese duhet te beni dush brenda apo jashte….frika se do rreshkisni…
Nga sot jo më… sepse HIDRO WONDER ka mbërritur!
Hydro Wonder është tapet me cilësi të lartë

Tapet me cilësi të lartë
Projektuar për dushin tuaj …vasken apo kudo ku ka ujë dhe keni frike mos rreshkisni…
Vini re, pëlhura e saj e ndërthurur lejon kalimin e ujit në mënyrë që të mos bllokojë kullimin

Lejon KULLIMIN
Dhe baza mbeshtetese nuk kërkon gota thithëse perkundrazi eshte antirreshkitje dhe do të jetë gjithmonë në vend

Dizajn ANTI RRESHKITES
Të gjithëve ju duhet një Hidro WONDER sepse është shumë i butë dhe i mbushur.
Tapetet e tjerë grumbullojnë bakterie dhe myk
Kjo nuk ndodh me produktin tone !!
Hydro Wonder është rezistent ndaj papastërtive
Ne hodhëm ujë të ndotur, verë të kuqe dhe baltë. Thjesht laje me ujë … Hydro Wonder do të jetë si e re!

Nuk mban NJOLLA
Dhe as nuk e humb ngjyrën. Kjo zbardhues i pastër nuk lë gjurmë.

Reziston ndaj çdo zbardhuesi
Hydro Wonder do t’i qëndrojë çdo sapuni, detergjenti ose produkti që përdorni në banjë.

Reziston në sapun dhe detergjentë
Mats gome mbyllin ikjen.
Me Hydro Wonder uji kalon nëpër të.
Hydro Wonder përshtatet me formën e këmbëve tuaja. Shtë si të ecësh mbi lesh pambuku.

E rehatshme
Mund ta përdorni edhe jashtë vaskës për të shmangur rrëshqitjen.

Shmang rrëshqitjen
Harrojeni qilimat e lagur që do t’ju duhet të lani.
Hydro Wonder thahet shpejt, nuk njolloset dhe do të zgjasë gjithë jetën sepse fijet e saj nuk konsumohen.

Thahet shpejt / Nuk ndotet / Rezistent
Deri më tani ky material ishte në dispozicion vetëm në jahte që kushtonin një pasuri.
Por tani mund të shijoni elegancën, komoditetin dhe butësinë e dyshekut më të mirë të banjës.
Merrni mrekullinë tuaj hidrike tani.

POROSIT TANI!

Menu

Hydro Wonder