Go Straightener

L1900L4990

Ne gjendje

Ajo është gjithmone e krehur, e kuruar ,perfekte ….Ku eshte sekreti ???

Ne çante ka gjithmone nje pjaster “Go Straightener”….po sekreti i kësaj pjastre cili eshte???

Kjo pjaster është pa kabull, karikohet si nje celular dhe e mban kudo me vete!
Sekreti qendron ne 2 pllakat e nxehtesise me turmaline dhe nanoqeramike te cilat clirojne jone negative ,ato parandalojne elektrizimin e flokut ne kohe te thate dhe fryrjen e flokut ne kohe te lagesht

3 nivelet e nxehtesine ju bejne me te lehte perdorimin ne cdo lloj floku!

Mjafton te karikohet dhe reziston deri ne 35 min stilim!
Gjithashtu rikarikohet edhe me usb ndaj ju dhuron liri te plote ne levizje, kudo qe ndodheni!

Compare

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Vleresime

Nuk ka vleresime

Menu

Go Straightener