Fshesë me AVULL : Cleanica 360

L8500L14990

Ne gjendje

Fshesë me avull 2 ne 1 :

Avullues dore  & avullues dyshemeje

Pastroni sipërfaqe të vështira si : dorezat e dyerve & të çelësave, kabinetet, sportelet, lodrat e femijëve, pajisje palestre, pa çliruar tymrat kimike. Uji i rubinetit nxehet, në pak sekonda, deri në 200 gradë Celsius, për një përdorim të thjeshtë, me kosto efektive për të mbajtur veten dhe familjen të pastër.

Produkt I RI me Cmim Ekonomik: nga 17,990 L behet 12.990 L (-28%)

Power: 1500W
Fuqia e ushqimit: 220-240V
Material: ABS and polypropylene
Kapaciteti i depozites: 350ml
Gjatesia e kabullit: rreth 4.9m

Compare

PRODUKT I RI

Fshesë me AVULL : Cleanica 360
Pastron-Higjenizon-Heq erërat e këqija !
Pajisje e fuqishme pa kimikate, për të luftuar bakteriet, viruset & mikrobet deri ne 99.9% me fuqine 200 grade celcius te avullit.

Kthehet njekohesisht ne  :

Fshese Avulluese dore
Fshese Avulluese dyshemeje

Aksesorët përfshijnë :

Pajisjen CLEANICA 360 -Trupi I leckës, 2x lecka mikrofibrër pastrimi, mbajtëse enkas për fshesën për tapete, adaptor aksesorësh, pastrim enkas për pllakat (fino), furçë pastrimi e vogël, furçë pastrimi mesatare, mjet skrapimi, pastrues me kënd, pastrues sfungjer për xhamat, copë me avull për veshje & filxhan (enë) matëse.

Higjenizoni pikat e nxehta nga bakteriet
Të gjitha mikrobet, vriten në mënyrë natyrale, pa çliruar  tymra kimik.
I shkëlqyer për sipërfaqe të vështira
Avulli shkrin papastërtitë, yndyrat dhe pisllëkun (zhulin), në sipërfaqet më të vështira.
Avulli i nxehtë i vret mikrobet
E sigurt për lodrat e fëmijëve, gjithashtu shumë e mirë për ambientin, nuk ka kimikatë të ashpra.

Fshesë me avull 2 ne 1 :

Avullues dore  & avullues dyshemeje

Pastroni sipërfaqe të vështira si : dorezat e dyerve & të çelësave, kabinetet, sportelet, lodrat e femijëve, pajisje palestre, pa çliruar tymrat kimike. Uji i rubinetit nxehet, në pak sekonda, deri në 200 gradë Celsius, për një përdorim të thjeshtë, me kosto efektive për të mbajtur veten dhe familjen të pastër.

Produkt I RI me Cmim Ekonomik: nga 14,990 L behet 8500 L (kurse 6490 Leke)

Power: 1500W
Fuqia e ushqimit: 220-240V
Material: ABS and polypropylene
Kapaciteti i depozites: 350ml
Gjatesia e kabullit: rreth 4.9m

Informacion shtesë

Power

1500W

Fuqia e ushqimit:

220-240V

Material:

ABS and polypropylene

Kapaciteti i depozites:

350ml

Gjatesia e kabullit:

rreth 4.9m

Menu

Fshesë me AVULL : Cleanica 360