Flip Fry Pan 26cm

L2600L3990 (-35%)

Ne gjendje

Flip frypan, 26 cm, Metallic Line Carbon Edition

 • Ngjyra : GRI
  Design qe ka e ben perfekt per rrotullim dhe perzjerje
  3 shtresa mermeri
  Kapje ergonomike elegante
  Fund me turbo induksion
  Te sigurta ne lavastovilje
  Kursen 35 % te energjise
  Design elegant

Ngjyre metalike e jashtme

 • Eko friendly
  Pa pfoa, cadmium
  Permasa: 26 cm
  Bonus: mbrojtese e leshte
Compare

Flip frypan, 26 cm, Metallic Line Carbon Edition

Ngjyra : GRI

Design qe ka e ben perfekt per rrotullim dhe perzjerje

3 shtresa mermeri

Kapje ergonomike elegante

Fund me turbo induksion

Te sigurta ne lavastovilje

Kursen 35 % te energjise

Design elegant

Ngjyre metalike e jashtme

Eko friendly

Pa pfoa, cadmium

Permasa: 26 cm

Bonus: mbrojtese e leshte

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Vleresime

Nuk ka vleresime

Menu

Flip Fry Pan 26cm

L2600L3990 (-35%)

Shtoje ne shporte