Double Pan HomeVero

L3990L5990

Ne gjendje

 • Double Pan i familjes së famshme mbretërore është RISI ne Gatim, keni 3 enë në 1 të vetme.Tigan, zgarë dhe tavë bashkë!Skuq, Pjek,Gatuan si furre.
  • Pastrohet lehtë
  • Veshje Graniti jo ngjites
  • Anti Bakterial
  • Tigan ne dy Ane
  • 32 cm x 36 cm
Compare
Kategori:
 • Porosisni Double Pan,që të keni 3 enë në 1 të vetme.Tigan, zgarë dhe tavë bashkë!Skuq, Pjek,Gatuan si furre.
 • Double Pan i familjes së famshme mbretërore është RISI ne Gatim!
 • Me shtrese mermeri jo-ngjitëse …për gatim të përsosur! Qëndrueshmëri e pabesueshme, anti-mikrobik, i sigurt dhe ekologjik!
 • Porosit DOUBLE PAN , të familjes mbretërore dhe jepini fund spërkatjes falë një silikoni perimetrik, i cili e mbyll atë hermetikisht.
 • Falë mbylljes magnetike ai puthitet shkëlqyer VETEM me një prekje të thjeshtë të dorezave.
 • Mos e ktheni ushqimin, ktheni tiganin! Ose mbylleni për sa kohë gatuhet, për të shmangur spërkatjen e ushqimit!
 • E shihni çfarë pune bën silikoni? E mban të gjithë lagështirën brenda saj, për të pjekur ushqimin pa e tharë fare.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Vleresime

Nuk ka vleresime

Menu

Double Pan HomeVero