Cover Max

L2990L3990

Ne gjendje

Tashme e dini se  1/3 e jetës sonë kalon në shtrat. Pra, është krejt normale që dysheku ynë të bëhet një vatër mikrobesh. Kjo është arsyeja pse ne duhet ta ndryshojmë atë çdo 8-10 vjet.

Cover Max është një mbulesë për dyshekun tuaj që do të zgjasë jetën e dyshekut tuaj dhe do t’ju ofrojë një gjumë të qetë dhe freskues në një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm.
Përdorimi i tij, krahasuar me dyshekun e thjeshtë, ofron përparësi të pakrahasueshme:
Eshtë hipoalergjike.
Eshte i papërshkueshëm nga uji, kështu që nuk lejon që lëngjet të depërtojnë në të.
Parandalon formimin e aromave të pakëndshme.
Mbron dyshekun tuaj nga rritja e mykut dhe akumulimin e grimcave alergjike.
Parandalon akumulimin e mikrobeve, kërpudhave dhe marimangave.
Ka një pëlhurë të frymëmarrjes në mënyrë që të ekuilibrojë temperaturën dhe jo djersën.
Ka mbajtese anesore te mos levize gjate gjumit
Lahet lehtesisht ne lavatrice

Pastro
Compare
SKU: N/A Kategori: Tag:

Tashme e dini se  1/3 e jetës sonë kalon në shtrat. Pra, është krejt normale që dysheku ynë të bëhet një vatër mikrobesh. Kjo është arsyeja pse ne duhet ta ndryshojmë atë çdo 8-10 vjet.

Cover Max është një mbulesë për dyshekun tuaj që do të zgjasë jetën e dyshekut tuaj dhe do t’ju ofrojë një gjumë të qetë dhe freskues në një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm.
Përdorimi i tij, krahasuar me dyshekun e thjeshtë, ofron përparësi të pakrahasueshme:
Eshtë hipoalergjike.
Eshte i papërshkueshëm nga uji, kështu që nuk lejon që lëngjet të depërtojnë në të.
Parandalon formimin e aromave të pakëndshme.
Mbron dyshekun tuaj nga rritja e mykut dhe akumulimin e grimcave alergjike.
Parandalon akumulimin e mikrobeve, kërpudhave dhe marimangave.
Ka një pëlhurë të frymëmarrjes në mënyrë që të ekuilibrojë temperaturën dhe jo djersën.
Ka mbajtese anesore te mos levize gjate gjumit
Lahet lehtesisht ne lavatrice

Informacion shtesë

Zgjithe Masen :

Masa Teke, Masa Dopio

Menu

L2990L3990

Shtoje ne shporte