BCTV Karta

L2990

Ne gjendje

Bëhuni sot anëtarë të grupit BCTV* dhe filloni të blini si një klient i privilegjuar – ju mund të zgjidhni midis 2 llojeve të anëtarësimit dhe të blini me ulje ndryshe nga klientët e tjerë.

Jo vetëm ju, por të gjithë anëtarët e familjet tuaj mund të përfitojnë nga avantazhet e anëtarësimit.

BCTV Karta* është një program besnikërie për të gjithë markat . BCTV KARTA * është një grup ku anëtarët mund të përfitojnë uljet dhe ofertat më të mira në treg, produkte ekskluzive, dhe dhurata me vlerë.

Compare
Kategori:

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Vleresime

Nuk ka vleresime

Menu