[vc_row][vc_column width=”2/12″][/vc_column][vc_column width=”8/12″]

Që të ndiqni porosinë tuaj, ju lutemi, jepni te kutiza më poshtë ID-në e Porosisë tuaj dhe shtypni butonin “Ndiqe”. Kjo ju është dhënë te fatura juaj dhe te email-i i ripohimit që duhet të keni marrë.

[/vc_column][vc_column width=”2/12″][/vc_column][/vc_row]

Menu