Transport i Shpejte
Transport brenda 24 oreve. E sjellim kudo qe ndodheni ne Shqiperi&Kosove. Transport falas
Pagese ne Dore
Paguaj vetem ne momentin e dorezimit te produkti. Pagesa kryhet ne dore te korrierit qe vjen ne adresen qe ju deshironi
Blerje Online
Bli online vetem me nje click.Zgjidh produkti qe deshiron,vendosni te dhenat tuaja dhe prisni telefonaten nga korrieri.
Sherbim Klienti 24/7
Keni pyetje? Na kontaktoni ne 044314360 per tu lidhur me sherbimin e klientit.Ne dispozicionin tuaj 24/7.

Menu