Dëshironi të blini dhe të përfitoni nga oferta dhe uljet ekskluzive, ndryshe nga të tjerët? Dëshironi të kurseni para në çdo blerje dhe të përfitoni nga ofertat e limitura? Bëhuni klient i BCTV* dhe porosisni në faqen tonë zyrtare në internet, në dyqanet tona ose nëpërmjet telefonit.

BCTV Karta* është një program besnikërie për të gjithë markat . BCTV KARTA * është një grup ku anëtarët mund të përfitojnë uljet dhe ofertat më të mira në treg, produkte ekskluzive, dhe dhurata me vlerë.

BCTV KARTA * është një program besnikërie, nga i cili ju mund të përfitoni dhe shfrytëzoni uljet menjëherë që në blerjen e parë.

Bëhuni pjesë e grupit BCTV* dhe

MERRNI KËTË DHURATË TË MREKULLUESHME!

Kemi 2 lloje anëtarësimi: Premium dhe Ekskluziv

Bëhuni sot anëtarë të grupit BCTV* dhe filloni të blini si një klient i privilegjuar – ju mund të zgjidhni midis 2 llojeve të anëtarësimit dhe të blini me ulje ndryshe nga klientët e tjerë. Jo vetëm ju, por të gjithë anëtarët e familjet tuaj mund të përfitojnë nga avantazhet e anëtarësimit.

Të dy anëtarësimet mund të rinovohen. Nëse keni pyetje mund të na telefononi në 044314360.

Shikoni avantazhet për secilin anëtarësim:

Anëtarësim BCTV KARTA

1 Vit anëtarësim
2.990 Lekë

Kuponat

4 kupona me vlerë 500 lekë secili p

Ulje çmimi

Kursime speciale gjatë gjithë kohës së anëtarësimit në grupin e privilegjuar.

Produkte cilësore

Më shumë se 1.000 produkte të disponueshme

Ofertat Speciale

Ju jeni të parët që infromoheni për ofertat më të mira dhe produktet më të reja.

Dhuratë

Duke u anëtarësuar në BCTV* ju menjehere do të përfitoni një dhuratë speciale.

1 Kupon me transport FALAS

vetëm për anëtarët BCTV KARTA*

Katallogu Falas

ju vjen në adresën e shtëpisë

Porosit anëtarësimin 1 vjecar BCTV

2.990 Lekë

Kujdesi ndaj klientit

Stafi ynë është këtu për t’ju përgjigjur çdo pyetjet apo paqartësie dhe për t’ju ndihmuar për çdo problem që ju mund të keni. Mund të na telefononi në këtë numër 044314360 i cili është i disponueshëm çdo ditë nga ora 9.00 deri në 21.00.

Menu