Blanco pure comfort

Blanko është Sekreti i gjumit të ëmbël!

Gjumi është procesi që zgjat sa 1/3 e ditës sonë! Gjumi ështe procesi natyror i shërimit dhe rikuperimit Kur gjumi ka kualitet trupi relaksohet dhe prodhimi i qelizave është në nivelet Ideale dhe qarkullimi i gjakut eshte i permirësuar Nese zgjoheni të lodhur me dhimbje nyjesh, qafe apo me gjendje emocionale negative shkaktari kryesor është pikërisht dysheku juaj!

Perse sot eshte dita ideale per nderrimin e dyshekut tuaj?

Blanko Pure Biomagnetic është pikerisht ai dyshek qe do tju bëjë të shijoni në maksimum procesin e gjumit. Për here të pare prodhohet një dyshek masazhues ne te dyja anët! Shtresa MEMORY dhe shtresa POLIURETANO jane te valëzuara, dhe ju do te ndjeheni te masazhuar ndërkohë që flini Prodhim Italian, Certifikuar nga Komuniteti Europian vjen në shtëpine tuaj vetëm me një Click!

Cilat janë 5 arsyet përse më duhet të zgjedh Blanko Pure Biomagnetic?

1.Këllëf me Biomagnete të presuara

Përmbajtja në dyshek ju mundëson procesin e Magnetotarapisë Para shumë shekujsh njerëzit jetonin më gjatë sepse terheqja magnetike mes trupit dhe tokës ishte në nivele të larta Me kalimin e shekujve, ndotja, dëmtimi tokës, ka sjellë uljen e tërheqjes magnetike Kjo shkakton probleme në qarkullimin e gjakut, prodhimin dhe riprodhimin e qelizave, mënyren e funsionimit të sistemit nervor Ndaj dhe mosha mesatare e jetesës është në ulje Si ndikon Magnetoterapia në trupin tim? Magnetotarapia quhet shëruese, sepse fusha magnetike qe krijohet shëron trupin, e relakson, e rinon atë duke nxitur qarkullimin e gjakut dhe duke përmirësuar riprodhimin e qelizave Më shumë gjak, më shumë oksigjen, më shume rikuperim I qelizave Eleminon dhimbjet e muskujve

2.Këllëf me fije argjëndi të presuara

Fijet e shtuara të argjendit në dyshek ndihmojnë që të rregullojnë temperaturën duke thithur dhe liruar nxehtësinë e prodhuar nga trupi i njeriut, ato gjithashtu kanë veti anti-bakteriale dhe parandalojnë krijimin e aromave të pakëndshme Në cilën fushë gjen përdorimi I Fijeve të Argjendit? Fijet e argjendit ndodhen të presuara në këllëfin e dyshekut, ashtu sic edhe sfumohen në textile të tjera, këpuce, divane me qëllim përmirësimin e higjenës Fijet e argjendit ndikojnë që trupi të Shkarkojë Energji Elektrostatike

3. 100% përmbatje Aloe Vera ne Këllëf

Prezanca e Aloe Vera Dallohet lehtësisht falë aromës dhe butësisë në prekje Këllëfi ka në përmbajtjen e tij 100% Aloe Vera e cila zbut dhe qetëson lëkurën. Permbajtja e Aloe Verës është ideale për persona që vuajnë nga alergjitë të shkaktuara nga bakteriet ose poleni! Aloe Vera eleminon rrezikun e grumbullimit të bakterieve në dyshekun tuaj me kalimin e viteve

4. Këllëf me zinxhir 360 gradë me pjesë të pavarura

Nuk do tju duhet më të shqetësoheni për higjenën e dyshekut! Nese ka ardhur casti për të larë dyshekun është fare e thjeshtë. Mjafton të hapni zinxhirin I cili përshkon në 360 gradë dyshekun dhe të lani në mënyre të pavarur njërën nga anët e dyshekut ose edhe të dyja bashkë.

5. Plot 5 cm real Memory Foam

Për herë të parë shtresa Memory është plot 5 cm në lartësi Sfungjeri Memory ju jep ndjenjën sikur jeni duke lundruar si dhe mbështjell trupin tuaj në komoditet të plotë Tërësisht i përshtatet formës së trupit tuaj dhe temperaturës së tij si dhe lehtëson tensionin. Kur presioni lirohet nga trupi aty përmirësohet qarkullimi i gjakut: lëngjet e trupit mund të qarkullojnë lirshëm duke mos shkaktuar presion mbi kapilarë. Prandaj, sfungjeri Memory është veçanërisht i përshtatshëm për njerëzit që vuajnë nga dhimbjet në shpinë, qafë, ije, etj. Ai ka efekte qetësuese për gratë shtatëzëna dhe ato që kane probleme gjatë gjumit për shkak të lëkundjeve dhe rrotullimeve gjatë natës.

Perse quhet Memory Foam?

Memory vet nga përkthimi dmth memorizim i trupit tuaj, pershtatje me format dhe shtyllën kurrizore dhe rikthim I dyshekut në formën e mëparshme gjatë mungesës së kontaktit me trupin.

Cfarë do të gjeni në 21 cm lartësi të dyshekut?

Përmasat e dyshekut mund të ndryshojnë por përmbajtja me cilësi superiore do të ruhet! Të gjithë dyshekët kanë një lartësi prej 21 cm Në përmbajtje do të gjeni:

  • 2 Cm këllëf me përmbajte Aloe Vera + Biomagnete +Fije argjendi
  • 5 Cm Memory Foam
  • 14 cm Shtrese Poliuretano

Cfarë është shtresa Poliuretano?

Eshte pikërisht kjo shtresë e cila mundëson pavarësi të pjesëve të ndryshme në dyshek (Ndiqni videon më poshtë me provën e gotës së verës) Poliuretano është shtresa Inovative e cila përdoret së fundmi në krijimin e dyshekëve. Cilësia dhe forma e dyshekut tuaj ruhet edhe në kalimin e viteve Aftësia që ka për lejimin e kalimit të ajrit në dyshek I siguron dyshekut tuaj ajrosje të sigurtë dhe higjenë të ruajtur ndër vite

Garancia dhe certifikatat

Më poshtë do të gjeni dokumentacionin përkates të dyshekut I cili vërton cdo karakteristikë të sipër-përmendur Ky dokumentacion vjen në shtëpinë tuaj brenda në paketim I firmosur dhe me vulën përkatëse

Menu