0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Shop

Starlyf Sova Cover

2,990 LEK

Tel: 044314360

Starlyf Sova Cover (E Zeze & Gri ose Bezhe & Kafe)

Larja e divanit apo kolltukut eshte vertete e veshtire dhe e kushtueshme.
Nuk do te nevojitet me te lani kolltuket, sepse ju vjen ne ndihme Sofa Cover, Mbulesa qe kthehet ne dy ane.
Teknologjia Fluoropolimere parandalon depertimin e lengjeve te derdhura aksidentalisht ne kolltuk.

Disponojme 3 permasa:
Permasa Teke : 58 cm x 190 cm  2990 leke
Permasa Dyshe : 128 cm x 190cm  3990 leke
Permasa Treshe : 178 cm x 190 cm  4990 leke

 

× Keni pyetje ? Na shkruani !