0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Shop

Pure Air 3ne1

6,990 LEK

PureAir 3 ne 1 jo freskon ajrin, ruan lageshtine, pastron ambjentin perreth

Ju mban te hidratuar lekuren tuaj

Rikthen lageshtiren e duhur ne zonen ku e vendosni

Eleminon aromat te gatimit te cilat mbeten ne kuzhine

Sekreti :
Filtri ne brendesi me karbon te aktivizuar per te zvogeluar ndotjen dhe per  te pastruar ajrin

Karakteristika:

Zhvendoset lehtesisht

Kontroll mbi nivelet e  shpejtesise se freskise

Drite cila ndryshon ngjyre me efekt terapeutik per te krijuar nje ambjent fanstastik

Perdorimi:

Thjeshte e mbushni me uje te ftohte, por nese e doni Akoma me te ftohte, vendosni disa kuba akuli ne brendesi.