MONSTER VAC

MONSTER VAC

9,990.00 LEK

Fshesa me korent me e vogla dhe me e fuqishme prodhuar deri me sot. Made in ITALY, vjen per ju vetem per 9,990 leke.

Shume praktike, komode ne perdorim dhe peshon lehte. Komandohet me butonin ON/OFF ne dore , me dopio rezerve papastertish, me aksesore qe lahen, peshon vetem 1,2 kg. Kabell rreth 3 m per te dhene liri ne pastrimin e shtepise.

E jashtezakonshme ne thithjen e pluhurave, e perdorin te gjitha grupmoshat. Pastron kendet dhe vendet me te fshehura.Montohet lehtesisht ! Ekskluzivisht nga BCTV

Category: