fbpx

Shop

MEGA MOP

3,990.00 LEK

Me sistemin e ri te pastrimit MegaMop fiton ….….Kohe!

Me sistemin e ri te pastrimit MegaMop garanton ….….Hapesire!

Me sistemin e ri te pastrimit MegaMop i thua Stop ….… Lodhjes!

Erdhi miku me i mire per burrat dhe per grate: ju fal forcen e tij,gatishmerine,shkathtesine,infinitin e menyrave te perdorimit,shpejtesine dhe pastertine absolute !

Me MegaMop dhe aksesoret e tij te levizshem mund te pastrosh shume lehte dhe shpejt shtepine tende.Te gjithe llojet e dyshemeve : parkete druri,qeramike,mermer, dysheme delikate apo teknike!

Koka e montuar rrotulluese ndjek format dhe kornizat e cdo moilje,edhe profilet me komplekse deri dhe punimet me delikate.

Me aksesorët e tij shumeperdorimesh pastron lehtesisht : shkallët, qoshet, tavanet, mbulesat, kapakët, dritaret, dyert dhe xhamat!

Shkopi prej alumini eshte i lehte ne peshe duke te  eleminuar krejtesisht lodhjen ne pastrimin e shtepise .Transportohet lehtesisht!

Te gjithe aksesoret montohen dhe çmontohen shume lehte,dhe nuk ke nevoje per vegla pune per ti vene ne pune.

Me MegaMop pastrimi i shtepise behet çmendurisht shume shpejt, shume pak e lodheshme e mbi te gjitha kursen kohe dhe para!

In stock

Category:

Product Description

Me sistemin e ri te pastrimit MegaMop fiton ….….Kohe!

Me sistemin e ri te pastrimit MegaMop garanton ….….Hapesire!

Me sistemin e ri te pastrimit MegaMop i thua Stop ….… Lodhjes!

Erdhi miku me i mire per burrat dhe per grate: ju fal forcen e tij,gatishmerine,shkathtesine,infinitin e menyrave te perdorimit,shpejtesine dhe pastertine absolute !

Me MegaMop dhe aksesoret e tij te levizshem mund te pastrosh shume lehte dhe shpejt shtepine tende.Te gjithe llojet e dyshemeve : parkete druri,qeramike,mermer, dysheme delikate apo teknike!

Koka e montuar rrotulluese ndjek format dhe kornizat e cdo moilje,edhe profilet me komplekse deri dhe punimet me delikate.

Me aksesorët e tij shumeperdorimesh pastron lehtesisht : shkallët, qoshet, tavanet, mbulesat, kapakët, dritaret, dyert dhe xhamat!

Shkopi prej alumini eshte i lehte ne peshe duke te  eleminuar krejtesisht lodhjen ne pastrimin e shtepise .Transportohet lehtesisht!

Te gjithe aksesoret montohen dhe çmontohen shume lehte,dhe nuk ke nevoje per vegla pune per ti vene ne pune.

Me MegaMop pastrimi i shtepise behet çmendurisht shume shpejt, shume pak e lodheshme e mbi te gjitha kursen kohe dhe para!

Related Products