Shop

Eco Heater

5,490 LEK 2,990 LEK

Ngrohes Ekologjik, i personalizuar, e merr me vete kudo, kursen energji dhe ju ngroh aty ku ju jeni!

I certifikuar ne Komunitetin Europian conform te gjitha rregullave te pajisjeve elektrike.

Fuqia ngrohese eshte 450 Wat

Kerkon nje fuqi rrjeti ne furnizim standart 220 Volt- 240 Volt.

Vendoset direkt ne mur, ne prizen me te afert.

Termostati I ndryshueshem nga 15 Grade deri ne 32 Grade.

Grancia 6 muaj: Brenda kesaj periudhe kompania merr persiper nderrimin e pajisjes me nje te re ne rast difekti te shfaqur.

1 cope: 4490 leke
I dyti me nje super ulje, vetem 3000 leke.

In stock

Categories: ,