DYNAMIC POSTURE

6,990.00 LEK

Dinamic Posture-Brand origjinal

-Dëshironi te ndjeheni te lehtesuar nga dhimbjet e supeve…te qendroni drejt, te dukeni shtatlarte madje dhe elegant….

BCTV ju jep nje zgjidhje, nje sekret qe do ta zbulojme sot se bashku dhe do te mbetet gjate mes nesh…Eshte Dinamic Postur!

Dinamic Postur me ne fund do ti thote MJAFT dhimbjeve te shpatullave, te mesit,te shpines dhe te gjitha shqetesimeve te qafes dhe shtylles kurrizore.

Te gjithe punojme me ore te gjata, shumica prej nesh ne kembe ose ulur…na dhembin muskujt, na rendojne shpatullat…dhe cdo mbremje ndjejme trupin e kryesisht shtyllen kurrizore te renduar…

“Dynamic Posture”, eshte sistemi me natyral per te lehtesuar nje here e pergjithmone te gjitha llojet e dhimbjeve si : dhimbjet e shtylles kurrizore, qafes dhe dhimbjet e mesit.

Dynamic Posture eshte prodhuar ne saje te nje teknologjie teper te avancuar qe ndihmon direkt ne korigjimin e postures, mban drejt rruazat e mbi te gjitha minimizon perkuljen e shtylles kurrizore…

E gjitha kjo behet thjesht duke vendosur D.P drejt ne shpatulla, lidhim pjesen e parme te belit dhe terheqim aq sa duhet per qendrimin drejt, dy pjeset anesore.

Dinamic  Posture se pari  heq stresin e perditshem,

qeteson muskujt e kontraktuar…

qeteson dhimbjet kronike,

cliron spazmat dhe ngerçet,

dhimbjet e qafes ,te stomakut ,te fundshpines ,nervit shiatik dhe ndihmon ne mire qarkullimin e gjakut..

I lehte, praktik, komod dhe vishet lehtesisht nen rroba…dhe kryesorja nuk duket.

Ka shume rendesi te ndalemi ketu sepse , nese ne nxisim qarkullimin e gjakut dhe kur jemi ulur do te thote MJAFT dhimbjeve te shtylles kurrizore!

CFARE ESHTE MAGNETO TERAPIA

Dinamic Posture ka 12 magnete te incorporuar…sic e shikoni jane 6 magnete pergjate shtylles kurrizore dhe 6 pergjate belit.

Dinamik Postur nxit qarkullimin e gjakut duke shlodhur muskujt dhe duke larguar stresin…

Eshte e lehte dhe komode ta veshësh dhe mund ta perdoresh ne cdo moment te dites. Dynamic Posture eshte per meshkuj dhe per femra, e vesh kudo, ne shtepi  apo zyre,pasi fshihet shume mire nen rroba.

Dinamik Postur eshte realizuar duke nderthurur tekstilin elastik veshur me pambuk ajroses, per te siguruar nje veshje comode ,te bute dhe praktike.

Fasha korrektuese vishet si nje jelek. Futen krahet sic eshte e demostruar.Pjesa e pasme korrektuese dhuron stabilitet dhe mbrojtje te shpines. Ne pjesen e perparme keni rripat e bute te cilet i shtrengoni sa te doni per te siguruar nje shperndarje te njetrajteshme te presionit. Rripat ndalojne shpatullat te perkulen para dhe te detyrojne te mbash bustin gjithmone drejt ,keshtu do  te zgjidhni problemet me qafen, mesin, dhe shtyllen kurrizore e cila me se shumti qendron e lakuar.Tani shpatullat tuaja do te qendrojne drejt, fale dy fashave abdominale te cilat puthiten ne pjesen e barkut …Vetem tani postura juaj eshte ne  pozicion korrekt dhe ndjesia e relaksimit te muskujve ndjehet ne cast !

Eshte nje rast qe nuk duhet: Ju do te merrni jo NJE por Dy Dinamik Postur-veshja me e mire prodhuar deri me sot!

1000 in stock