Diamond Vision

Diamond Vision

6,990.00 LEK

Syze dielli te polarizuara me mbrojtje te larte dhe pamje High Definition

Prodhuar me teknologji Diamond VISION

Syze HD te polarizuara shiten ne cift 1pale per meshkuj+1 pale per femra !

Blini syze ne cift vetem per 6990 leke!

Seti Diamond VISION permban :
2xSYZE DIELLI HD
2XKulete te mbyllur mbrojtese
2xcope mikrofiber

-NUK GERVISHTEN

-SHUME PRAKTIKE ,TE LEHTA NE SY DHE KOMODE

-MBROJTJE MAXIMALE ndaj rrezeve te diellit UV400

1000 in stock

Category: