Comfy Socks(1+1)

Comfy Socks(1+1)

6,990.00 LEK

Çorapet Comfy Socks me ngjeshje të rehatshme nxisin  qarkullimin e gjakut ,reduktojnë enjtjet duke  ju lehtësuar dhimbjen dhe lodhjen e kembeve.

Përmasa e tyre standarde dhe forma e hapur ne maje do t’i mbajë këmbët tuaja të freskëta dhe te ajrosura.  Çorapet e rehatshme COMFY SOCKS janë projektuar për të luftuar lodhjen, masazhojnë dhe i dhurojnë energji gjunjëve tuaj duke siguruar një rehati që zgjat gjithë ditën dhe gjithe natën.

Comfy Socks ushtrojnë një trysni të lehtë mbi gjunjë duke stimuluar kështu qarkullimin e gjakut dhe kthimin e tij në zemër, duke shmangur mpiksjen si dhe duke reduktuar enjtjen dhe dhimbjen.

Ndihmojne shume personat qe vuajne nga kapilaret venoze apo venat me varice.

Oferte e jashtezakonshme : Bli 1 dhe merrni 1 tjeter pale dhurate!

Vetem 6990 leke !

 

99 in stock

Category:

Product Description

Çorapet Comfy Socks me ngjeshje të rehatshme nxisin  qarkullimin e gjakut ,reduktojnë enjtjet duke  ju lehtësuar dhimbjen dhe lodhjen e kembeve.

Përmasa e tyre standarde dhe forma e hapur ne maje do t’i mbajë këmbët tuaja të freskëta dhe te ajrosura.  Çorapet e rehatshme COMFY SOCKS janë projektuar për të luftuar lodhjen, masazhojnë dhe i dhurojnë energji gjunjëve tuaj duke siguruar një rehati që zgjat gjithë ditën dhe gjithe natën.

Comfy Socks ushtrojnë një trysni të lehtë mbi gjunjë duke stimuluar kështu qarkullimin e gjakut dhe kthimin e tij në zemër, duke shmangur mpiksjen si dhe duke reduktuar enjtjen dhe dhimbjen.

Ndihmojne shume personat qe vuajne nga kapilaret venoze apo venat me varice.

Oferte e jashtezakonshme : Bli 1 dhe merrni 1 tjeter pale dhurate!

Vetem 6990 leke !

 

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Related Products