CAMI BRA

CAMI BRA

5,490.00 LEK

CAMI BRA :3 super cilesi ne 1 veshje te vetme…

  • E vetmja kanotjere /korse me teknologji reduktive !
  • Përberje TERMALINE ne 360 grade !Zvogelon 2 masa trupin tuaj!
  • Pjesa e gjoksit me kupa per nje super pamje!

CAMI BRA

Ngjesh belin-Ngre gjoksin

PERDORENI SI VESHJE INTIME  APO ME XHINSET TUAJA TE PREFERUARA

1-e zezë

2-e bardhë

3-bezhë

Teper e limituar ne sasi,

oferte qe zgjat pak dite!

Cami bra veshja qe I jep forme trupit tuaj ! Porosit tani dhe fito dhurate 2 pale geta Magic Collant (kujdes e ke foton dublikoje)

Cmimi : 5490 lek  /pa pagese transporti direkt ne doren tuaj/

100 in stock

Category:

Product Description

CAMI BRA :3 super cilesi ne 1 veshje te vetme…

  • E vetmja kanotjere /korse me teknologji reduktive !
  • Përberje TERMALINE ne 360 grade !Zvogelon 2 masa trupin tuaj!
  • Pjesa e gjoksit me kupa per nje super pamje!

CAMI BRA

Ngjesh belin-Ngre gjoksin

PERDORENI SI VESHJE INTIME  APO ME XHINSET TUAJA TE PREFERUARA

1-e zezë

2-e bardhë

3-bezhë

Teper e limituar ne sasi,

oferte qe zgjat pak dite!

Cami bra veshja qe I jep forme trupit tuaj ! Porosit tani dhe fito dhurate 2 pale geta Magic Collant

Cmimi : 5490 lek  /pa pagese transporti direkt ne doren tuaj/

 

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Related Products