0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Shop

Blanko Pure Dyshek Tek

15,000 LEK

 

Dyshek Tek ne oferte: 21.900 leke + 1 jastek Aloe Vera Dhurate

Kontakt: 044314360

BCTV sjell “BLANKO PURE COMFORT” dyshek me perberje 100% MEMORY FOAM dhe nje finiture ALOE VERA te paster.

Aloe Vera permban elemente zbutes per lekuren e ndjeshme duke dhuruar nje efekt rigjenerues dhe qetesues per te gjithe qelizat e trupit…

Siperfaqja e bute me Aloe Vera e dyshekut Blanko Pure do te jete si nje lekure e dyte per trupin tuaj.

Blanko Pure Comfort eshte nje relaks i vertete per trupin. Lartesia e dyshekut eshte 20 cm

Perbehet nga nje shtrese 5 CM 100% MEMORY FOAM , e cila pershtatet ne menyre perfekte me format trupore…

Nen te vjen nje shtrese 15 cm viskoelastike me vrima qe siguron nje super ajrosje , frymemarrje dhe rehati absolute.

Dysheku tek ne permasat (80cm x190 cm)  ose (90 cm x 200 cm) vetem per 21.900 leke

Dhurate bashke me dyshekun tek  ju vjen 1 jasteke origjinal Aloe Vera