0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Shop

Blanko Pure Dopio

24,000 LEK

Dyshek Dopio ne oferte: 36.000 leke + 2 jastek Aloe Vera Dhurate

Kontakt: 044314360

Dyshek me perberje 100% MEMORY FOAM dhe nje finiture ALOE VERA te paster.

Aloe Vera permban elemente zbutes per lekuren e ndjeshme duke dhuruar nje efekt rigjenerues dhe qetesues per te gjithe qelizat e trupit…

Siperfaqja e bute me Aloe Vera e dyshekut Blanko Pure do te jete si nje lekure e dyte per trupin tuaj.

Blanko Pure Comfort eshte nje relaks i vertete per trupin. Lartesia e dyshekut eshte 20 cm

Perbehet nga nje shtrese 5 CM 100% MEMORY FOAM , e cila pershtatet ne menyre perfekte me format trupore…

Nen te vjen nje shtrese 15 cm viskoelastike me vrima qe siguron nje super ajrosje , frymemarrje dhe rehati absolute.

Dysheku dopio ne permasat (160cm x 200m)  

Dhurate bashke me dyshekun dopio ju vijne dy jasteket origjinal Aloe Vera