BLANKO PURE COMFORT

BLANKO PURE COMFORT

BCTV sjell “BLANKO PURE COMFORT” dyshek me perberje 100% MEMORY FOAM dhe nje

finiture ALOE VERA te paster.

Aloe Vera permban elemente zbutes per lekuren e ndjeshme duke dhuruar nje efekt

rigjenerues dhe qetesues per te gjithe qelizat e trupit…

Siperfaqja e bute me Aloe Vera e dyshekut Blanko Pure do te jete si nje lekure e dyte per

trupin tuaj.

Blanko Pure Comfort eshte nje relaks i vertete per trupin.

Lartesia e dyshekut eshte 20 cm

perbehet nga nje shtrese 5 CM 100% MEMORY FOAM , E CILA PERSHTATET ne menyre

perfekte me format trupore…

Nen te vjen nje shtrese 15 cm viskoelastike me vrima qe siguron nje super ajrosje , frymemarrje

dhe rehati absolute.

Dysheku dopio vjen ne permasat qe ju deshironi vetem 35.900 leke

Dysheku tek ne permasat qe deshironi vetem per 21.900 leke

Dhurate bashke me dyshekun dopio ju vijne dy jasteket origjinal

BLANKO PURE , veshur nga te dy anet me ALOE VERA dhe

mbushja 100% MEMORY FOAM. Pershtatje absolute me format

trupore , kellefi me zinxhir ,shume i bute dhe i rehatshem.

Te vecantat e dyshekut BLANKO PURE :

-Eshte krijuar per te dhuruar relaks dhe kenaqesi

-Shperndan peshen trupore ne gjithe siperfaqen e dyshekut duke siguruar 100% mbeshtetje te

rregullt per posturen e trupit

-Favorizon qarkullimin e mire te gjakut dhe redukton nevojen e levizjeve ne shtrat.

-Eshte 100% I ajrosur

-Dhe ajo qe eshte e re dhe e papare deri me sot , shtresa 5 CM 100% MEMORY FOAM

…Shume zonja kane nje problem me dysheket…nese femija derdh pa dashje nje leng frutash

apo ndodh te ndoten….mmmmm duhet te therrasin firmat e pastrimit me avull apo te

mundohen me mjete te ndryshme per ta pastruar…

POR KJO NUK NDODH ME DYSHEKUN TONE.

Ju keni nje dyshek I cili eshte 360 grade me zinxhir….qe do te thote kellefi me ALOE VERA hiqet

lehtesisht dhe jo vetem kkaq por ti mund te pastrosh vetem pjesen e siperme dhe rivendosja

super e lehte….

Kjo eshte nje zgjidhje e menduar kaq mire…

Vetem 35.900 leke dhe ky dyshek dopio bashke me dy jasteke dhurate vijne ne shtepine

tende te paketuar me vacuum ne nje kuti hermetike.

Vetem 21.900 leke dhe dysheku tek bashke me jastekun dhurate vijne te ju menjehere.

Dhurate keni dhe transportin te cilin e siguron kompania dhe ju nuk shtoni asnje lek me teper.

Inspiruar nga shume studime dhe kerkime BLANKO PURE eshte prodhim I Komunitetit Europian,

PRODHOHET NGA NJE TEKNOLOGJI E LARTE.

I REHATSHEM

ERGONOMIK

I AJROSUR

PERSHTATET ME TE GJITHA FORMAT E TRUPIT

SHPERNDAN PESHEN TRUPORE DHE MBESHTET NE MENYRE KORREKTE KOLONEN VERTEBRALE.

ME ZINXHIR NE 360 GRADE LEHTESISHT I PASTRUESHEM, I SHENDETSHEM DHE TEPER KOMOD

Additional Information

Weight 4 kg
Dimensions 1600 x 15 x 5 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Related Products