0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Shop

Aloe Vera Jastek

2,490 LEK

Oferta: 1 jastek 2490 leke, Transport 0 leke

Kontakt 044314360

Mos numeroni me delet!

Gjumi ju ze ne cast qe mbeshtesni koken ne jastekun me permbajte Aloe Vera.

Pershtatje ergonomike me qafen duke ju dhuruar nje qume te qete, plot relaks.

I ajrosur, 100% Aloe vera

Kellefe  360 grade qe hiqet dhe lahet fare lehte.