0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Shop

AIR SLIM360

19,990 LEK

Ne vitin 1666 Njutoni gjendej poshtë hijes së një peme me mollë duke menduar kur një mollë i bie mbi krye dhe i dha idenë e parë të ligjit të gravitetit.

Ne vitin 2019, Bctv ju ben ta harroni forcen e gravitetin nderkohe qe ushtroheni

Ju prezantojme Air Slim 360, kete system kaq argetues, kaq I thjeshte dhe efektiv  qe rikthen aktivitetin fizik ne jeten tuaj

Nese Deshironi te humbni peshe, te tonifikoheni dhe te ndjeheni per mrekulli qe ne javen e pare vemendje sepse:

Vetem teknologjia G burn 360 inkorporuar ne Air Slim ja u mundeson duke punuar me grupmuskuj te ndryshem ne trup

Harrojini dhimbjet ne artikulacione dhe ne gjymtyre qe ju bllokojne aktivitetin fizik: tani me cdo ushtrim e realizoni duke ecur ne ajer dhe me 0 ferkim me token

Nese vendosni te keni nje Air Slim ne shtepine tuaj, e gjithe familja do te perfitoje: duke filluar nga me te rinjte e deri ne moshen e trete

E vendosni ku te deshironi sepse eshte fare e thjeshte per tu ruajtur

Nxitoni ta perfitoni sepse disponojme nje sasi mjaft te limituar

99 in stock